Steun ons en help Nederland vooruit

Contact

U kunt meedenken en meedoen met D66 in Noord Groningen. Denk mee door uw vraag, idee of tip met ons te delen. Of wordt lid en wordt actief! 

Hebt u een vraag, een idee, een tip? Neem contact met ons op. We zijn nieuwsgierig!

Gaat het over het beleid of de plannen van D66 in Noord Groningen? Neem dan contact op met één van de fractieleden in uw betreffende gemeente: AppingedamDelfzijlEemsmondLoppersum of Winsum

Heeft u een vraag of idee over de vereniging D66 Noord Groningen? Stuur uw bericht naar de voorzitter van het bestuur.

Lid worden

Lid zijn van D66 betekent opkomen voor een democratische, duurzame en open samenleving, waarin iedereen verantwoordelijkheid wil en kan nemen voor zichzelf en zijn of haar omgeving. D66 wil Nederland vooruit brengen, door te investeren in onderwijs en duurzame economische groei.
De fundamentele waarden van onze samenleving zijn vrijheid en gelijkwaardigheid, ongeacht opvattingen, geloof, seksuele geaardheid of herkomst. Door lid te worden van D66 draagt u bij aan een beter Nederland. Nog 10 redenen horen? We noemen ze hier!

Oefen invloed uit op de lijn van D66, zie hoe de partij in elkaar zit en kijk hoe u uw lidmaatschap het beste kunt invullen.Vul het aanmeldformulier in en word lid!

Word actief lid en doe mee!

Niet alleen contributie betalen en berichten ontvangen, maar ook actief deelnemen met uw lokale D66 afdeling? Word actief!  Zo kunt u meedenken over het beleid. Ook in de vrijwilligerspool zijn we op zoek naar leden. Zo kan je activiteiten organiseren, mee doen bij de campagne en werken aan de communicatie van de afdeling. Hiermee brengen we D66-leden dichter bij elkaar en maken we van D66 Noord Groningen een bruisende vereniging.

Benieuwd naar wat u kunt doen? Kom gewoon eens langs tijdens een fractieoverleg in uw gemeente of op een andere D66 activiteit. Zie ook onze  Agenda.

Help mee met de campagne

Trek een witte jas aan en ga mee naar buiten. Blijf je liever wat meer op de achtergrond. ook dan kunnen wij je hulp goed gebruiken want iedere bijdrage (ook geldelijk) wordt gewaardeerd. U bepaalt zelf wat uw bijdrage wordt aan de verkiezingscampagne of de permanente campagne (want D66 is niet alleen zichtbaar in verkiezingstijd). Laat ons weten hoe u kunt helpen en doe mee!

Vragen over meedoen?

Eerst meer weten? Neem contact op! Onze bestuursleden en fractievoorzitters vertellen u graag meer.

Laatst gewijzigd op 22 februari 2018