Steun ons en help Nederland vooruit

Jan Roel Jager

Bestuurssecretaris

1 jaar

Bedum

Wie ben ik:
Midden jaren zestig geboren in de Veenkoloniën en na wat omzwervingen uiteindelijk begin jaren ’90 met mijn vrouw en dochter in Bedum komen wonen. Voor mijn werk heb ik altijd audiovisuele-ict projecten geadviseerd en geleverd door het gehele land. De afgelopen jaren heb ik – als ondernemer – een ‘migratie’ gemaakt naar advies en begeleiding bij de realisatie van complete belevingsprojecten voor o.a. musea, bezoekerscentra en bibliotheken.

Waarom D66:
D66 is voor mij de partij die het midden opzoekt van de keuzes en mogelijkheden die er politiek zijn te maken. Een partijfilosofie waarbij de belangen van iedereen worden afgewogen en waar een democratische en progressieve beslissing wordt genomen.
Politiek beleid draait wat mij betreft om vrijheid voor de mens als individu met respect en aandacht voor elkaar als samenleving. Elkaar helpen zonder elkaar te beoordelen of veroordelen. En welvaart? Dat is een belangrijk – maar ondergeschikt – onderdeel van welzijn.

Voor de regio is het van belang dat de kansen worden gezien en benut. Uitgaan van eigen kracht, maar ook steun zoeken (en krijgen!) van de bovenregionale bestuurslagen, provincie, landelijk en Europees. En gelukkig zijn er korte lijnen binnen de partij om aandacht te vragen voor onze onderwerpen.

Nothing is or isn’t, just thinking makes it.
- William Shakespeare