Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 3 maart 2021

Workshops politieke vaardigheden

Workshops politieke vaardigheden

In 2022 zijn er weer gemeenteraadsverkiezingen in het Hogeland. Op dit moment zijn we er niet politiek vertegenwoordigd en daar willen we graag verandering in brengen. Daarom wil de partij leden ondersteunen die meer willen doen dan alleen helpen bij de campagne. Het landelijk bureau heeft verschillende cursussen voor het stimuleren van de politieke vaardigheden. Dit zijn een aantal bijeenkomsten waarbij elke keer een ander thema wordt besproken, waaronder het sociaalliberale gedachtegoed, de instrumenten voor een gemeenteraadslid, uiteraard debatteren en nog veel meer.

Lijkt het je leuk om politiek actief te worden voor D66 en je in te zetten voor het sociaalliberale gedachtegoed? Of wil je gewoon het (politieke) gesprek met anderen beter kunnen voeren? Download hier meer informatie en neem contact op met het bestuur van Noord-Groningen en geef je op voor de leergang Politieke Vaardigheden.