Steun ons en help Nederland vooruit

vrijdag 12 februari 2021

Actieve leden

We leven in een roerige tijd waarin veel politieke beslissingen worden genomen die invloed hebben op ons dagelijks leven. En als democraten beseffen wij maar al te goed dat we daar met ons stemrecht (enige) invloed op kunnen hebben.

In maart dit jaar zijn er Tweede Kamer verkiezingen, en inmiddels zijn wij al bezig met de Gemeenteraadsverkiezingen (Het Hogeland) van maart volgend jaar. Met ons stemrecht hebben wij invloed op de beslissingen van de gemeenteraad. Maar dan moet onze stem wel vertegenwoordigd zijn door raadsleden waarin we vertrouwen hebben en waarmee we in gesprek kunnen blijven. Helaas is ons bij de verkiezingen in 2018 geen zetel in de raad gegund. In 2022 hopen we op beter resultaat.

Daarom zijn we op zoek naar mensen die ons kunnen helpen, die op de kieslijst willen staan en een aantal die – bij voldoende stemmen – ook in de raad willen en kunnen plaatsnemen. 

Wij zoeken daarom leden – en mensen die lid willen worden – die ons actief kunnen helpen met ons gedachtegoed in de gemeentelijke politiek. 

Wat zou het fantastisch zijn als D66 weer een plaats in de raad krijgt en ons kan vertegenwoordigen binnen de gemeentelijke politiek. Zowel op de voorgrond als achter de schermen liggen veel taken die het verdienen opgepakt te worden.
Voor meer informatie of aanmelden kun je mailen naar info@d66hethogeland.nl.

Denk je mee? Werk je mee?  Samen kunnen we zoveel meer.