Steun ons en help Nederland vooruit

donderdag 11 februari 2021

Valentijnstaart 2021

Al jaren geeft D66 Noord Groningen op Valentijnsdag een taart aan vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor de samenleving, in de regio Noord-Groningen. Deze taart is ons bedankje en een teken van waardering. Want het is waardevol om elkaar te helpen, ongeacht afkomst, uiterlijk of levenswijze.

Dit jaar is dat anders. We leven al bijna 12 maanden in een wereld die sterk wordt gedomineerd door Covid-19. Een virus dat van mens op mens wordt overgedragen. En die met mutaties nog besmettelijker lijkt te worden dan ‘de klassieke’. De beste manier om corona te bestrijden is om elkaar zo weinig mogelijk op te zoeken.

Daarom geeft D66 dit jaar geen Valentijnstaart en is er geen gezellig moment om mensen in de schijnwerpers te zetten. Dit vinden wij erg jammer,  maar door het virus is het op dit moment het beste voor iedereen. 

We moeten ons hier allemaal doorheen slaan. We hebben geen keus. Hoe we dat beleven en ervaren is voor ieder weer anders. Daarom is het goed om ook aandacht voor elkaar te hebben. Met bijvoorbeeld een kaartje, een tekstberichtje of een telefoontje. Want wij laten elkaar vrij, maar niet vallen.

Valentijnstaart uitreiking

De Valentijnstaart ging in 2020 naar Colourful Hogeland.