Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 9 maart 2020

gemeenteraadsverkiezing Eemsdelta

Hierbij roepen wij leden op om te kandideren voor lid van de gemeenteraad in de nieuw te vormen gemeente Eemsdelta. De lijsttrekker is al verkozen, nu kunnen de andere kandidaten zich opgeven. Het kandidatenboek wordt samengesteld door de verkiezingscommissie op basis van de aanmeldingen via het kandidaatstellingsformulier. De procedure is als volgt: vanaf 10 april heeft de lijst advies commissie gesprekken met de kandidaten. Daaruit volgt een advies-volgorde. uiteindelijk zullen de leden middels een e-voting bepalen wat de volgorde op de lijst zal worden. Wil je een kandidaatstellingsformulier ontvangen? stuur eenmailtje naar willemschaap@ymail.com en het formulier wordt zo snel mogelijk toegestuurd.