Steun ons en help Nederland vooruit

maandag 18 februari 2019

Valentijnstaart D66 het Hogeland voor de Holm

Den Andel. De vrijwilligers en initiatiefnemers van de Holm, het gemeenschapsgebouw in den Andel, zijn donderdag verrast met een valentijnstaart. ze ontvingen het gebak van Jellie Willemsen-de Jong en Merville Kalkman namens D66 het Hogeland. Elk jaar wordt deze taart door D66 uitgereikt aan mensen in een organisatie die zich op bijzondere wijze inzetten voor de samenleving. De Holm is de voormalige basisschool in den Andel. Voorheen was het pand gemeentelijk eigendom, maar nu is de stichting de Holm eigenaar. Er zijn inmiddels al veel initiatieven tot bloei gekomen. Dit is gebeurd voor, met en door de inwoners. Bedrijvigheid voor iedereen dus. Voorbeelden zijn yoga, leer-werktrajecten, Geschiedenis projecten, een radio uitzending, eens per maand samen eten, opbouw, brocante, een dorpsarchief en meer. De vrijwilligers maakten de dames van D66 nog attent op de hoge thee op 7 maart de Groningse variant van een High tea. Dit treffen is alleen bedoeld voor dames uit het Hogeland. Op de website van de Holm (http://deholm.net) is meer informatie aan te treffen.